Ett fulladdat liv

 

Elden har genom årtusenden varit människans vitala ingrediens för att skapa innovation och välfärd. Från att initialt grilla mat och hålla värmen till senaste århundradets ångturbiner för att generera elkraft. Elkraften i sin tur har varit senaste århundradets viktigaste grund för innovation. Vi tar nu detta ett steg längre och erbjuder ladd-stationer och portabel energi för mobiler, läsplattor och datorer där nästa generations innovatörer verkar.
Vi finns där framtiden skapas…

Mark Wilson

 

 

Vår ambition är att skapa mervärde för säljare och köpare på olika marknader. Våra produkter bidrar till att öka service graden, tillgängligheten och mysfaktorn.
vissa av våra produkter ökar även möjligheten att få ut budskap. Samma produkt ger olika fördelar beroende på vilken miljö den verkar i.

Laddstationer som MW P6 -P16 bidrar med en lugn och skön stämning på Café och Restaurang då kunder tryggt kan koppla av även om de inte har med sin egen laddare. Samma produkt kan på Kontoret låta besökare fokusera på mötet istället för att leta laddningspunkt eller vägguttag. På kontoret kan även chefen tryggt veta att säljkårens medarbetare alltid har med sig ett fulladdat extra batteri när de skall åka ut på kundbesök.

Laddskåp som MWS SAFE 6 – SAFE 28 underlättar i Skolor där elevernas telefoner kan laddas under lektionen och vara fulladdad till leken på rasterna. skåpen är också bra för Offentliga Miljöer och Arbetsplatser där telefonen inte är ett arbetsredskap.

Laddbord MW Café & MW BAR kommer i centrum oavsett om den står på en Bar, Mässa eller Offentlig Plats. En naturlig mötesplats att bygga vänskap
och göra affärer.

Vår ADVERTISER serie är tillsammans delar av övriga sortimentet avsedda för att ge en service samtidigt som den förmedlar ditt Budskap i bild eller text.
Vi erbjuder även en mängd Give Away´s produkter där egen logotype eller budskap enkelt kan tryckas.

Hör av dig till oss och vi kan skräddarsy produkter för just ditt behov.

 

 

♥︎ 2017 KUDOS WAS HERE