Om Oss

MARK WILSON AB är specialiserat på att erbjuda lösningar för att ladda mobila enheter typ smartphones, läsplattor, kameror, powerbanks och liknande.

Vi är på väg mot en digital plånbok och det blir viktigare och viktigare att vi har ett laddat batteri i mobiltelefonen. Dagens mobila betalningslösningar så som Apple Pay, My Wallet, Klarna, Svea Check Out, med mera behöver en App, NFC eller liknande för att fungera. Är batteriet slut spelar det ingen roll hur många kronor som finns på kontot.
Mark Wilson har lösningarna som drar kunder till butiker, caféer, restauranger eller andra offentliga platser.   

Shopping kan bli svårt om det är slut på batteriet i mobilen

GPS i mobilen eller surfplattan är en smart och enkel lösning för att komma fram till rätt plats. När batteriet är slut finns det ingen fysisk karta att titta på. Back up lösningen är mobilt extra batteri eller laddningsstationer på offentliga platser. Ett café eller butik kan snabbt bli ett populärt samlingsställe för personer i batteri nöd.
Mark Wilson AB har lösningar med mobila batterier (power banks) och laddstationer

 

Ladda mobilen, drick kaffe och läs dina mail…

 

Dagens samhälle har kontoret på fickan. Läsplattan och smartphones har i många fall blivit dagens mobila datorlösning för säljare och branch folk. Det är inte roligt att inte kan läsa mailen bara för man glömt laddaren hemma eller på hotellrummet.
Mark Wilson AB har produkter för butiksförsäljning.

 

Kontakta oss hjälper vi med praktiska lösningar…
Mark Wilson

Kontoret på fickan

 

 

 

 

 

 

♥︎ 2017 KUDOS WAS HERE